Kitüntetést kapott az Izsáki Házitészta Kft. a Megye Napján

Kiskőrösön tartotta ünnepi közgyűlését a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat vezető testülete. Itt adták át a megye legrangosabb kitüntetéseit, melyeket a területükön kimagasló eredményeket elért szakemberek, munkásságukkal településük, a megye polgárainak megbecsülését érdemelték ki.

Rideg László a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke ünnep beszédében egyebek mellett utalt a mögöttünk álló nehéz időszakra.

„Ha 2020 az összetartozás éve volt, akkor 2021 az összefogásé, hiszen nagy erőpróba volt az idei esztendő is mindenki számára, abban pedig csak reménykedünk, hogy ez az összefogás kitart nem csak az év végéig, de egy szép és biztonságos, félelmek nélküli új esztendő alapjait jelenti. Ez azonban közös felelősségünk és egyben kötelességünk is, hogy amit megtehetünk ezért, azt meg kell tennünk a legjobb belátásunk szerint.” Az elnök köszönetet mondott a járvány leküzdésében résztvevőknek, majd a megyei fejlesztésekről is tájékoztatást adott. Elmondta, hogy az elmúlt egy évben újabb 14 milliárd forint érkezett a megyébe további 100 projekt megvalósulását támogatva.

A kitüntetések átadása előtt megköszönte a díjazottak munkáját.

„Kitüntető díjainkkal Önök előtt tisztelgünk, akik megyénkért dolgoztak és dolgoznak fáradhatatlanul, évek, sőt évtizedek óta, az élet különböző területein. Többet és másképpen is talán. Időt és energiát nem kímélve, önzetlenül, szívüket és lelküket adva a tudásukhoz, tapasztalatukhoz. Kiemelkedő példát mutatva végzik munkájukat és hétköznapi életükben is jó ügyek elöljáróiként válnak igazi lámpásokká. Önöknek és természetesen sok Önökhöz hasonló polgártársunknak is köszönhető, hogy megyénk töretlenül fejlődik. „

Bács-Kiskun Megye Gazdaságáért Díjat Az Izsáki Házitészta Kft. is át vehette.

Forrás: Kunság.infó