Újra indul a Zörey Klub

A szeptember 24-ei hétvége időjárása kedvezett a kültéri programoknak, így a Zörey Klub is kitelepült a Vino Étterem Diófás Kertjébe.

A kétnapos program péntek estéjén a népzenéé volt a terep. A vendégek a Talléros együttes zenéjére a Sárfehér Néptánc Egyesülettel táncolhattak hajnalig. Az est gasztronómiában is a hagyományoké volt, hiszen rackabirka és szürke marha pörkölt volt a fő fogás.

Fotó: Faragó Gábor
Fotó: Faragó Gábor
Fotó: Faragó Gábor
Fotó: Faragó Gábor

Szombati vénasszonyok nyarát idéző időjárása ugyancsak kedvezett a Diófás Kert programjának ahol déltől vállalkozó kedvű csapatok pasta partin vehettek részt, ahol megfőzhették kedvelt tészta ételeiket. A Zörey Klub programja pedig 18 órától kezdődött a Beatanrock Band, Projekt-X koncertjeivel. Az estet Dj. Kárász zárta.

Fotó: Faragó Gábor
Fotó: Faragó Gábor

Mint ahogy Prikkel László az étterem és a klub tulajdonosa elmondta szeretnének már a pandémiás időszak után visszaállni a normál kerékvágásba, ezért már szervezik a következő koncertet ahol a Funk&Soul Joy lép fel, melynek két tagja Hegedűs Bori és Tempfli Erik megjárta 2020-ban A Dal tehetségkutatót is.