Félidejükhöz érkeztek a megyei utánpótlás futsal bajnokságok

A futsalt 4+1 fő játssza, kézilabda méretű pályán, 2×20 percben az idő áll, amikor nincs játékban a labda. A játékhoz 4-es egyedi labdát használnak, ami nem pattogós és gyors, technikás, látványos játékot tesz lehetővé.

Izsákon évekre visszamenőleg, mondhatni már hagyománya van a futsalnak, amiről Gréczi Gábor elnök és az edzők is egyöntetűen állítják, nagyon hasznos a fiatal játékosok számára. Amellett, hogy a kinti labdarúgás szünetében is játéklehetőséget kapnak, technikailag fejlődnek, izgalmas és látványos mérkőzéseket játszhatnak hazai környezetben is a „régi csarnokban”, nézők előtt, a járványügyi szabályok betartása mellett.  Bajnokságok oda-vissza vágós rendszerben működnek, hasonlóan a labdarúgáshoz.

Ungor Pál vezette U15-ös csapat 8 mérkőzésből 5 győzelmet aratva, 3 vereséget elszenvedve jelenleg a 3. helyen áll a Bácsalmás és Kecskemét mögött, megelőzve Kecel és Kiskunfélegyháza gárdáját. Házi góllövő listát Pintér Gyula vezeti 18 találattal, amivel a bajnoki gólvadászatban 4. helyen áll.

Tóth József dirigálta U17-es csapat 7 mérkőzésből 3 győzelmet aratva, 4 vereséget elszenvedve jelenleg az 5. helyen áll a Kiskunhalasi Fc-t megelőzve és a Mélykút SE mögött. A dobogóért folyó harcban 3 pont a lemaradásuk. Házi góllövő listát Perjés Kenéz vezeti 14 találattal, amivel a bajnoki gólvadászatban 5. helyen áll.

Kovács Zoltán által vezetett U20-as csapat 7 mérkőzésen 7 győzelmet szerezve 3 pont előnnyel vezeti a bajnokságot, 99 lőtt és 19 kapott góllal. A házi góllövőlistát a bajnokság góllövőlistájához hasonlóan Budai Áron vezeti 30 találattal.

Kovács Zoltán