Jerusalema tánckihívás Izsákon

A dél-afrikai DJ Master KG és Nomcedo Jerusalema című dala lett 2020. decemberében a tánckihívás alapja. Települések, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, kicsik és nagyok tanulták meg a lépéseket, és töltötték fel a videót közösségi oldalakra.

Izsákon is elkészült a tánc és a videó egy lelkes csapatnak köszönhetően. Több heti gyakorlás után július 5-én és 6-án került sor a forgatásra, a kész anyag pedig július 13-án este debütált és már több mint 1700 megtekintésen van túl.

Ahogy a résztvevők elmondták a cél az volt, hogy egy kis vidámságot csempésszenek a mindennapokba és nem mellékesen egy jó kis csapat jött össze ennek ürügyén, továbbá nem zárkóznak el a folytatástól sem.

Köszönet minden résztvevőnek! Varga Imréné Tünde, Hegedűsné Cserna Henrietta, Hegedűs Csaba, Hegedűs Hanna Panna, Szöllősiné Oláh Éva, Kútiné Judit, Szöllősi Lili, Szöllősi Lara, Hangya Mariann, Oláh Józsefné Tünde, Oláh Dóra, Seres Brigitta, Szlama-Sztana Szilvi, Farkas Tímea, Halek Anita, Bédi Henrietta. Operatőr: Tetézi Lajos, Horváth Tibor, Tetézi Attila. Vágó: Tetézi Attila.