Hagyj el egy Mikulás-csomagot

Mint arról már korábban beszámoltunk, Korom Erika kezdeményezésére, Izsák idén is csatlakozott „A hagyj el egy Mikulás-csomagot” elnevezésű programhoz. Az adakozó támogatók rekordszámú csomagot ajánlottak fel, így rengeteg gyermek arcára csalhattak mosolyt a szervező önkéntesek.

Korom Erika kezdeményező, szervező így fogalmazott: „Hatalmas élmény volt a készülődés és ennek koronája, a Mikulás-nap! Köszönet a programhoz csatlakozó hatvan felajánlónak akik közül szeretném kiemelni Mondok Miksát, Juhász Sándornét, Juhász Zoltánt, Bédi Henriettát. Köszönöm öcsémnek, Korom Róbertnek, hogy beöltözött Mikulásnak, a gyerekek imádtak!

Idén, az eddigiekhez képest új elemmel bővült a program. Mikulás-taxival jártuk a várost és látogattunk el a gyerekekhez. Ebben is sokan segítettek. Köszönöm a varrónőm Tóth Edit lelkesedését, aki rekordidő alatt varrta INGYEN a Mikulás-ruhát! Köszönöm Viszkók Viktor krampuszkénti szereplését! Végül, de nem utolsó sorban köszönöm Fertig Józsefnek a Mikulás-taxit! Jövőre folytatjuk!!”